زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
حجم غذا: برای ۳-۴ نفر
۱- ابتدا آرد، نمک و فلفل را با گوشت چرخ شده گوساله ترکیب کنید. کتلتها را به ضخامت ۳۰ میلیمتری یا نیم سانتی متری باید درست کنید. در یک طرف، ۲ قاشق غذاخوری کره و روغن را حرارت دهید. کتلت ها را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه از هر طرف سرخ کنید. سپس هر کتلت را بیرون بیاورید و در جای گرم نگه دارید.
۲-قارچ ها را داخل یک قابلمه که یک لیوان آب در آن هست، بریزید و شروع به هم زدن آن ها روی شعله ملایم کنید (۲-۳ دقیقه کاملا بهم بزنید). سپس سوپ مرغ و جعفری و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بهم بزنید. سپس قارچ ها را بیرون بیاورید، روی کتلت ها قرار دهید و کمی آب داخل قابلمه را به آنها اضافه کنید و کمی جعفری هم برای تزئین استفاده کنید.