زمان تهیه: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۵۰ دقیقه
مناسب برای ۴ نفر
۱- فر را تا ۲۰۰-۲۲۰ درجه، گرم کنید. به اندازه نصف قاشق غذا خوری روغن را از کرفس کباب شده با روغن زیتون ، پونه کوهی، زیره سبزمخلوط کنید. مرغ را روی یک ظرف بزرگ گذاشته و آنرا با روغن و ادویه مخلوط کنید.
۲- در فر به مدت ۴۵ دقیق مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود سپس کنگر فرنگی و زیتون را به آن اضافه کنید. همه را باهم بخوبی مخلوطی کنید. سپس ۵ دقیقه دوباره آنرا داخل فر گذاشته تا گرم شود. از فر درآورید و سرو کنید.